Looking Glass, holografik karikatür hayvanlar için ChatGPT’ye dokunuyor

Brooklyn merkezli 3D ekran girişimi Looking Glass hakkında her zaman iki şey doğru geldi. Birincisi, teknolojileri gerçekten harika. Yıllar boyunca birkaç kez şahsen gördüm ve her zaman etkiliyor. İkincisi, kimin için olduğunu tam olarak anlayamıyorum. Ticari yenilik için büyük bir tuzak, bunların her ikisinin de aynı anda doğru olabilmesidir.

32 ve 65 inçlik sistemler, birçok kurumsal alıcı için bile fahiş maliyetlidir. 399 ABD doları olan masaüstü Portre çok daha erişilebilir, ancak özellik setinin genişletilmesi gerekiyor. NFT’lerini göstermek için bir tane satın alan bir kişi tanıyorum – bu pazar her zaman niş görünse de, son birkaç yılda meydana gelen her şey göz önüne alındığında şimdi daha da küçük olduğunu düşünürdüm. Bir NFT’niz varsa, utancınızı gizleyin.

Kendi adına, Looking Glass bu ekranlarla yapılabileceklerin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. En üstte, çeşitli meslekler ve yukarıda bahsedilen Portre için bazı süslü 3D görüntüleme var mı? Başlangıç, doğal olarak üretken yapay zeka dünyasına iyi ve uzun bir bakış attı (son zamanlarda hepimizin yaptığı gibi) ve ChatGPT yanıtlarıyla beslenen konuşma hologramları buldu. Yaratıklara “Liteformlar” adını verdi.

Kurucu ortak ve CEO Shawn Frayne hazırladığı açıklamada, “Looking Glass, 3D dijital içeriğe hayat veren en gerçekçi holografik çözümleri kulaklıklara ihtiyaç duymadan geliştirmesiyle ünlüdür” dedi. “Fakat son birkaç yılda, hologramları yalnızca oluşturup görüntülemenin yanı sıra hologramlarla iletişim kurmanın da yeni yollarını prototipliyoruz. ChatGPT gibi büyük dil modelleriyle yapılan tüm büyük sıçramalarla artık bunu yapabilirsiniz! Dünyanın dört bir yanındaki markaların, hayranlarını konuşmanın sihrine, ‘canlı’ hologramlara bağlamak için Liteforms’u nasıl kullandıklarını görmek bizi daha fazla heyecanlandıramaz.”

Görünümlü Cam, Mart ayı sonlarında Frayne’in kendisiyle sert konuşan bir tavşan karakteri arasındaki bir konuşmanın videosunu tweet’lediğinde, çizgi film karakterleriyle dalga geçti. “Rickroll testi, yeni Turing Testi” diye yazdı. “hologramlar x #ChatGPT = Tavşan Amca.”

Şirket, Haziran başındaki AWE etkinliğinde karakterler hakkında daha fazla bilgi verecek. Tüm bunların nereye gittiğine gelince, belki de Alexa ve Google Home gibi akıllı asistanlar için bir gelecek olup olmadığı merak ediliyor.

kim kimdir ne zaman nasıl nelerdir nedir ne işe yarar tüm bilgiler
dünyadan ilginç ve değişik haberler en garip haberler burada

Yorum yapın