Bakan Kasapoğlu’ndan TFF Başkanı’na ziyaret

Bakan Kasapoğlu’ndan TFF Başkanı’na ziyaret



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dün Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan merkez binasına idare kurulu toplantısı esnasında yaşanmış olan silah saldırıdan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, “Başta başkanımız, yönetim kurulu ve TFF’nin değerli çalışanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. En büyük tesellimizi bu menfur saldırı kararı kimsenin zarar görmemesi. Rabbim bütün kötülüklerden muhafaza etsin. Konu ilk andan itibaren Cumhurbaşkanımızın dahiliyle, İçişleri Bakanımız ve Emniyet Güçleri inceleniyor ve iki saldırgan da dün akşam yakalandılar. Onların sorguları devam ediyor. Az önce İçişleri Bakanımızla konuştum. Hem silahlarının alındığını hem de sorgularının devam ettiğini iletti. İki saldırgana ilaveten onlarla ilişkisi tespit edilen iki bireyin daha sorgulanmaya alındığını söylemiş oldu. Konu tüm bilgileri incelenerek en yakın zamanda açıklığa kovuşturulacak. İnşallah tekrar böyle menfur konuların yaşanmaması adına bütün emek harcama el donanması ile ortaya konulacak. Rabbim hepimize uçurum ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Dünden itibaren başta Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı Yardımcımız, bakanlarımızı, telefonla arayanlar, buraya gelenler, şimdi de Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu buraya gelmiş olarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Menfur saldırıyı kınıyoruz. TFF bundan sonraki çalışmalarına hız kesmeden kararlılıkla, doğru bildiğimiz her şeyi yaparak yönetim kurulumuzla birlikte devam edeceğiz. Türk futbol kamuoyunun bu hain saldırıyı da dikkate alarak özellikle holiganizmden uzaklaşıp, fair-play içinde davranmalarını isterim” gibi konuştu.

 

kaynak: linehaber.com.tr

Similar Posts

Bir cevap yazın