Disrupt 2023’te donanım ön plana çıkıyor

Bariz bir gerçekle başlayalım: donanım zor. Hepimiz klişeyi duyduk ve dolaylı olarak bunun gerçek olduğunu anladık. İyi haber şu ki, bu tür zorluklar bize konuşacak çok şey veriyor – ve olduğu gibi, şimdiye kadar ilk kez, donanım kendi aşamasına geliyor. 2023’ü boz.

19-21 Eylül 2023 tarihlerinde San Francisco’daki Moscone Center’ı vuran etkinlik, bildiğiniz ve sevdiğiniz şovu sarsacak. Bu doğru millet, Disrupt kesintiye uğruyor ve biz de onun bozucularıyız. Gösteriye, her biri TechCrunch kapsamının farklı bir yönüne odaklanan altı endüstri aşaması ekliyoruz: AI, fintech, donanım, SaaS, güvenlik ve sürdürülebilirlik.

Bunun pratik anlamda anlamı, bu kategorilerin her birinin tam gün sahne programlaması almasıdır – paneller, şömineler, dokuz kategorinin tamamı. Şimdiye kadar muhtemelen, “Brian, her şeyden önce, bu heyecan verici bir haber ve ikincisi, tüm donanımı tek seferde ele almak imkansız. Diyorum ki, her şeyden önce teşekkür ederim ve ikinci olarak, evet bu çok zekice ve mantıklı bir soru, ancak sorunlar söz konusu olduğunda, sahip olunması iyi bir soru.

Herhangi bir geniş kategoride olduğu gibi, heyecan gelgit eğilimi gösterir. Şu anda ikincisine doğru ilerlediğimizi iddia ediyorum. Genel olarak donanım için zorlu birkaç yıl oldu ve bu dünyadaki diğer her şey gibi, diğer uçtan dönüşerek çıkıyor. İnan bana, bunun için ayar yapmak isteyeceksin.

Robotik son yıllarda akıllara ilk sırada yer aldı – aslında, son üçü kategori tarihinin en heyecan vericileri arasında yer aldı. Otomasyon, hayatımızın her yönünü daha iyiye ve daha kötüye doğru dönüştürmenin eşiğinde. Bu, halihazırda başlamış olan bir devrim ve konuyu bazı yeni açılardan keşfedeceğiz.

Sonunda vermek için eşit derecede heyecanlıyım tüketici elektroniği Disrupt sahnesinde hak ettikleri aşk. Mobilden bahsediyoruz. konuşuyoruz AR/VR/BAY. Uzaydan bahsediyoruz. Donanım yatırımı, tasarım ve üretimden bahsediyoruz. Geri kalanınız gibi biz de birkaç yıl sonra akıllı telefonlar için sırada ne olduğunu tartışmayı gerçekten çok isteriz. Apple’ın Haziran ayında bir kulaklığı duyurması beklenirken, XR sahnesi tamamen açılacak.

Bu arada, tedarik zinciri kısıtlamaları ve güvenlik endişeleri, birçok kişinin dünya imalatçılarının nasıl olduğunu yeniden düşünmesine neden oldu. Ve uzaya gelince, görünüşe göre büyük, soğuk ve sürekli genişliyor. Kelimenin tam anlamıyla her geçen gün hakkında konuşacak daha çok şey var.

Disrupt, 19-21 Eylül’de Disrupt 2023’te SF’de. Early Bird biletleri şu anda indirimde — 14 Mayıs’a kadar rezervasyon yaptırırsanız 800$ tasarruf edin. Cidden, ne bekliyorsunuz?

kim kimdir ne zaman nasıl nelerdir nedir ne işe yarar tüm bilgiler
dünyadan ilginç ve değişik haberler en garip haberler burada

Yorum yapın