Şaşırtan aşk itirafı! "Hayatımda biri var"

Yalı Çapkını dizisinde rol arkadaşı Gözde Kansu ile anılan Emre Altuğ aşk itirafında bulundu.

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra aşk hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ, önceki gün Zekeriyaköy’de objektiflere takıldı.

Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, Milliyet’in haberine göre; “Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?” sorusu üzerine, “Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım” diyerek, hayatında biri olduğunu ilk kez açıkladı.

SDSDS


Plajda boy gösterdi! Kıvrımları için bakın ne yapıyor

Plajda boy gösterdi! Kıvrımları için bakın ne yapıyor

BOŞANMASINA DAİR KONUŞMUŞTU

Emre Altuğ geçtiğimiz aylarda Şıkel ile evliliğine dair, “Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok ilk başta niye beceremedik diye takılmıştım. Bu beni bir süre oyaladı, (bu kısımda bir süre konuşmakta zorlanan şarkıcı es verdi) sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim. Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı” ifadelerini kullanmıştı.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Rihanna'dan iddialı pozlar! Göğüs estetiği itirafıRihanna’dan iddialı pozlar! Göğüs estetiği itirafı
Aylık kazancı sorulunca açık açık yanıt verdi! Aylık kazancı sorulunca açık açık yanıt verdi! “Tüm mal varlığımla…”
Plajda boy gösterdi! Kıvrımları için bakın ne yapıyorPlajda boy gösterdi! Kıvrımları için bakın ne yapıyor

Şaşırtan aşk itirafı! "Hayatımda biri var"

Yorum yapın