Walt Disney Company’den Açıklama – Dünyadan Haber

BURBANK, Kaliforniya, 9 Şubat 2023—The Walt Disney Company (NYSE: DIS) Yönetim Kurulu, Nelson Peltz’in Trian Fund’ın artık Disney’de bir vekillik yarışması yürütmediğini açıklamasına yanıt olarak bugün aşağıdaki açıklamayı yaptı:
“Tüm hissedarlarımızın katkılarına saygı duyuyor ve değer veriyoruz ve Trian Fund’ın bu sabah Nelson Peltz tarafından açıklanan kararını takdir ediyoruz.
Bu, The Walt Disney Company için harika bir fırsat anı, çünkü 100 yıllık tarihi rakipsiz yaratıcılık mirasımıza ve sürdürülebilir büyüme ve kârlı bir geleceğe yeniden bağlıyız. Kurulumuz ve yönetimimiz, bir vekaletname yarışmasının dikkati dağılmadan odaklanabilmesinden memnunuz ve Bob Iger’in liderliğine ve dün ortaya koyduğu Disney’in geleceği için dönüştürücü vizyonuna muazzam bir inancımız var.
Tüm hissedarlarımızla yakın ilişkiler kurmaya devam edeceğiz ve 3 Nisan 2023’teki yıllık toplantımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. 8 Şubat 2023 mesai bitiminden itibaren kayıtlı tüm hissedarlar toplantıda oy kullanma hakkına sahiptir.”
Medya İletişim Bilgileri:
david jefferson
Walt Disney Şirketi
(818) 560-4832
Steve Lipin
Gladstone Yer Ortakları
(212) 230-5930
Yatırımcı İletişimi:
Alexia Quadrani
Walt Disney Şirketi
(818) 560-6601
kim kimdir ne zaman nasıl nelerdir nedir ne işe yarar tüm bilgiler
dünyadan ilginç ve değişik haberler en garip haberler burada