Bitlis’te görev yapan polis memuru Ertuğrul Kırık, görev sırasında yaşanan silah kazasında yaralı olarak kurtulduğı altı çizildi. Konu ile alakalı olarak hastaneye götürülen Kınık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu altı çizildi.

ŞEHİDİMİZ VAR

Bitlis Valiliğinden bir açıklama yapıldı. Yapılan bilgilendirmede polis memuru Kırık’ın görev esnasında yaşanan silah kazası sonucu Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldığı altı çizildi. Polis memurumuz hastanede kurtarılamayarak şehit olduğu vurgulandı.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Konu ile alakalı olarak gerçekleştirilen bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Şehit polis Memuru Ertuğrul Kırık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz”

Şehit polis memuru Kırık için bugün sabah saat 10.00’da Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) merasim düzenlenecek.