Büyükşehir Belediyesine en az ilkokul mezunu personel alınıyor! Günlük 7,5 saat çalışacak: Aylık 11.402 TL verilecek Güncel, başvuru sitemizde Büyükşehir Belediyesine en az ilkokul mezunu personel alınıyor! Günlük 7,5 saat çalışacak: Aylık 11.402 TL verilecek ile alakalı araştırma yaptık.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Grand Plaza Gıda Turizm İşletmeleri A.Ş., İŞKUR üzerinden garson alımı yapacağını açıkladı. İlana göre, en az ilkokul mezunu ve en az 1 yıl işinde uzman garsonlar başvurabilecek. Başvurular 1 Ekim’de ekranlara gelecek ve 3 Ekim 2023 tarihinde sona erecek.
Grand Plaza Gıda Turizm İşletmeleri A.Ş., İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olarak 2018 senesinde kurulmuştur. Şirket, İzmir’in çeşitli bölgelerinde bulunan restoran, kafe, pastane, catering ve otel işletmelerini yönetmektedir. Şirketin vizyonu, İzmir’in gastronomi ve turizm alanında öncü bir marka olmaktır.
ARANAN ŞARTLAR
Şirket, İŞKUR üzerinden paylaştığı ilanda, İzmir’deki işletmelerinde çalıştırmak üzere garson aradığını dile getirdi. İlana göre, başvuru şartları şunlardan oluşmaktadır:
En az ilkokul mezunu olmak
En az 1 yıl garsonluk deneyimi sahip olmak
Müşteri tatminiyetine önem vermek
Ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek
Diksiyonu düzgün ve iletişimi kuvvetli olmak
Vardiyalı çalışmaya engeli olmamak
BAŞVURU DETAYLARI
Başvuru süreci şu biçimde işleyecektir:
Başvurular 1 Ekim’de ekranlara gelecek ve 3 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.
Başvurular yalnızca [email protected] adresine e-posta yoluyla yapılacaktır.
E-postada adayların özgeçmişlerini ve iletişim detaylarını içeren bir dosya göndermeleri gerekmektedir.
Başvuru yapan adaylar içinden uygun görülenler mülakata çağrılacaktır.
Mülakatlar şirketin tespit ettiği tarih ve yerde yapılacaktır.
Mülakat neticesinde başarılı olan adaylar işe alınacaktır.
YAYIMLANAN İLAN

