Bakan Işıkhan, Memur Konfederasyonları ve Sendika Genel Başkanları ile Toplu Sözleşme Görüşmelerinde Buluştu mu?

Bakan Işıkhan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri Kapsamında Memur Konfederasyonları ve Sendika Genel Başkanları ile Bir Araya Geldi

– Bakan Işıkhan, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri kapsamında memur konfederasyonları ve sendika genel başkanları ile bir araya geldi. Bu görüşmelerde hangi konular ele alındı?
– Görüşmelerde memur maaşları, sosyal haklar ve çalışma koşulları gibi konular detaylı bir şekilde tartışıldı.
– Peki, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri ne zaman başlayacak ve ne kadar sürecek?
– Toplu Sözleşme Görüşmeleri, 1 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve 6 ay sürecek.
– Görüşmeler sonucunda memurların beklentilerine uygun bir toplu sözleşme imzalanacak mı?
– Bakan Işıkhan, memur konfederasyonları ve sendika genel başkanları ile yapılan görüşmeler sonucunda ortak bir noktada buluşmayı hedeflediklerini belirtti.
– Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürecinde memurların beklentilerini karşılayacak adımların atılacağına inanıyor musunuz?
– Bakan Işıkhan, memurların haklarını korumak ve iyileştirmek adına gerekli adımların atılacağını vurguladı.
– Son olarak, 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürecinde kamuoyuna düşen görevler nelerdir?
– Kamuoyunun, Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürecini yakından takip etmesi ve memurların haklarını desteklemesi önemlidir.