Madonna İsrail-Hamas açıklaması sonrası tepki gördü! Güvenliğini artırdı

Madonna, “Celebration” (Kutlama) adlı dünya turnesinde fırtına gibi esiyor.

65 yaşındaki “pop müziğin kraliçesi” konserinde İsrail-Hamas arasında süren ve her geçen gün şiddetini artıran çatışmalara da değindi.

Madonna sahnesinde “Şu anda İsrail ve Filistin arasında yaşananlar açıkçası yürek parçalayıcı ve kimse olanları görmek istemiyor. Çocukların motosikletlerden atıldığını, kaçırıldığını, bebeklerin kafalarının kesildiğini, barış partilerindeki çocukların vurulup öldürüldüğünü görüyorum, dünyada neler oluyor?” demişti.

Ekran Alıntısı

Şarkıcı, tırmanan gerilimden ‘korktuğunu ve ürktüğünü’ ancak bu konuda konuşmamanın ‘sorumsuzluk’ olacağını da sözlerine eklemişti.

Bu açıklamalar sonrası Madonna ‘yanlı’ bulundu ve sosyal medyada tepki çekti. Madonna aldığı tepkiler sonrasında güvenlik endişesi nedeniyle konserlerinde güvenliği artırdı.

Günün Magazin olayları

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
90'lı yılların Uzaylı Zekiye'siydi! Son haliyle şaşırttı90’lı yılların Uzaylı Zekiye’siydi! Son haliyle şaşırttı
Bambaşka biri oldu! İddialı pozlarBambaşka biri oldu! İddialı pozlar
Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamıyor! "Bakışları dışında her şeyi değişmiş"Zeynep Koçak’ı görenler tanıyamıyor! “Bakışları dışında her şeyi değişmiş”