Aile dizisi ilk bölümünden beri büyük bir ilgi görüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkıya’nın Aslan ve Devin rolüyle yer aldığı dizide zaman zaman bazı sahneler de gündeme geliyor.
O sahnelerden biri de dizinin son bölümünde gerçekleşti. Leyla’nın hapse girmesinin ardından çocukların yanında olmak için Aslan’dan boşanmaktan vazgeçen Devin, Aslan’ın karşısında soyunması ile neye uğradığını şaşırdı.


Şeffaf elbiseyle dans tepki! “Pis ağızlı, hadsiz”
Aslan’ın o sahnede “Yukarı bak yukarı çık yukarı, alo yukarı bak yukarı gözlerim burada” demesi güldürürken Devin’in ise “Üf” diyerek odadan gitmesi olay oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un görüntüsüne “Kime olsa sıcak basar”, “Adamı dizide her anlamda kullanıyorlar helal olsun”, “Dizinin adı Kıvanç’ın elli tonu olsun” yorumları geldi.
Yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali gündem oldu
Yalı Çapkını Cannes’da satış rekoru kırdı! Bölüm başı ücreti…
Kısmetse Olur’a damga vurmuştu! Görenler tanıyamadı






