Fenerbahçe ve Samsunspor Ortak Basın Toplantısı
Fenerbahçe ve Samsunspor’un teknik direktörleri Domenico Tedesco ve Ertuğrul Sağlam, ortak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda özellikle iki takım arasında transfer dedikodularıyla ilgili soruların yanı sıra, genel olarak sezon öncesi hazırlıklarına dair bilgiler verildi.
Tedesco ve Reis’ten Musaba Yanıtı
Basın toplantısında en çok merak edilen konulardan biri de Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu’nun Samsunspor’a transfer iddialarıydı. Tedesco ve Sağlam, bu konuya açıklık getirirken şu bilgiler verildi:
– Ferdi Kadıoğlu’nun transferiyle ilgili resmi bir teklif gelmedi.
– Şu anda Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe’nin bir parçası olduğunu ve sezon öncesi hazırlıklarına devam ettiğini belirtti.
– Samsunspor’un da genç yetenekleri bünyesine katmayı hedeflediği ve transfer çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Basın Toplantısında Sorulan Diğer Sorular ve Yanıtlar
– Fenerbahçe ve Samsunspor’un sezon öncesi hazırlıkları nasıl gidiyor?
– İki takım arasındaki işbirliği ve dostluk ilişkileri nasıl?
– Transfer çalışmalarında hangi oyuncular hedefleniyor?
– Sezon öncesi hazırlık maçları ve planları neler?
Bu ortak basın toplantısı, Fenerbahçe ve Samsunspor taraftarları arasında merak uyandırdı ve iki takımın da sezon öncesi hazırlıklarına dair net bilgiler verdi.